Åben tandudtrækning

Tandekstraktion er en af de behandlinger vi ofte udføre. Tandekstraktion foregår altid i fuld narkose og med en sygeplejerske til at varetage anæstesien (bedøvelse). Dette giver en stor sikkerhed for dyret under narkosen. Ligesom ved vores øvrige operationer, bliver patienten overvåget med puls, iltmætning, blodtryk og EKG. Læs her yderligere om ” sikkerhed og monitorering under bedøvelse

 

Årsagerne til tandekstraktion kan være mange, men hvis tænderne er blevet ødelagt, er betændte, fejlplacerede eller på anden måde forvolder hunden smerte, er det ofte den bedste løsning for dyret.

 

En åben tandekstraktion er det mest simple og vælges oftest kun til fortænder, en-rodede kindtænder eller voldsomt parodontoseramte tænder. Her løsnes tanden med en luksator og ekstraheres i sin helhed. Nogle gange sys tandkødet sammen bagefter. Andre gange lades det stå åbent til sekundær heling, særligt hvis der er betændelse i tandkødet.

 

Efterfølgende pleje afhænger af, hvilke tænder der er ekstraheret, og om der er syet eller ej. Ofte skal hunden have blødkost i en periode efterfølgende og have smertestillende medicin, og i nogle tilfælde også antibiotika. Hvis din hund har været under tandbehandling hos os, vil du altid få en udførlig beskrivelse af hvilke forholdsregler du skal tage og hvilken medicin du skal give.

Google anmeldelser

4,6 ud af 5
Baseret på +20 personers meninger

5 stjerner
Birgithe Eriksen

Professionelt team, der giver en god behandling til dine dyr.

5 stjerner
Karin Jørgensen

Fordi de tager sig virkelig så godt af ens dyr og det ses tydeligt at de er så glade for de firbenede🐕🐕🐺🐱😊

5 stjerner
Finn Kirstein

Louna fik lavet sterilason og kom sig hurtigt efter dette hun fik nummer i ørene.

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag 08.00 – 17.00
Onsdag 08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 17.00

Adresse

Engdraget 9
5900 Rudkøbing

Kontakt

Tlf: +45 62 51 11 05
info@langelandsdyreklinik.dk

Privatlivspolitik