​Rutine operationer

  • Sterilisering af kat
  • Sterilisation af hund
  • Kastration af kat
  • Kastration af hund

Mange tror at en kastration eller sterilisation altid er det samme ved alle dyrlæger, men operationen kan gennemføres med forskellig grad af sikkerhed! Mindre dyrlægeklinikker har muligvis kun én person til at udføre både operation, narkose og overvågning. Vi har altid det bedste udstyr og specialuddannet personale til at udføre operationerne. Til overvågning og narkose har vi specialuddannet narkosesygeplejerske tilknyttet.

Hos os helbredsundersøges og vejes patienten først. Hunde beroliges og får ilagt venekateter. Hunde og katte, der steriliseres bedøves med samme stoffer som til mennesker.​

Sterilisation af kat

Under operationen overvåger vores anæstesisygeplejerske dyrets bedøvelsesdybde ud fra reflekser. Dyret tilsluttes vores monitor, her kan vores anæstesisygeplejerske overvåge vigtige parametre, der måles kontinuerligt under bedøvelsen. Vi måler pulsen, blodtrykket, blodets iltindhold, CO2 i udåndingsluften, dyrets temperatur og EKG.

Det sikrer et meget sikkert forløb uden at dyret risikerer at kunne mærke noget.

Kastration af hund
​Patienten smertebehandles. Inkluderet i prisen er også smertestillende tabletter, som du får med hjem til de efterfølgende dage.

Såret syes med indvendige tråde, og der vil derfor ikke være synlige sting i såret. Sårkontrol efter 10 dage er inkluderet i prisen. Efter en kastration eller sterilisering vil dyret ofte skulle skifte foder.

Ændringer i hormonerne gør at foderet skal sammensættes på en anden måde for bedst muligt at give dit dyr den mest optimale næring. Du vil få en foderprøve med hjem på et foder, som vi anbefaler efter neutralisation.

Vores priser på sterilisation og kastration forsøger at følge den gængse pris i vores område.

Samtidig er vi opmærksom på at vi prismæssigt ikke vil konkurrere med evt. enkeltmandspraksis hvor sikkerhed, kvalitet og overvågning aldrig kan være det samme som vores. Vi vil hellere konkurrerer på kvalitet frem for pris!

Af andre hyppige operationer kan nævnes:

  • Livmoderbetændelse, Pyometra operation
  • Fjernelse af knuder i huden
  • Fjernelse af knuder i mælkekirtler​

Åbningstider

Mandag kl. 13 - 17

Tirsdag kl. 8 - 17

Onsdag kl. 8 -17

Torsdag kl. 8 - 14

Fredag kl. 13 - 17

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 51 11 05​​​

Telefon

Telefon: 62 51 11 05

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​