Ny hvalp/killing

Vi har et godt tilbud til dig, hvis du påtænker at anskaffe en ny hvalp eller killing. Har du fået en inden for de sidste uger kan det stadig nåes. Vi tilbyder en gratis vejledning ved en af vores veterinærsygeplejersker.

  • Bestil tid til en gratis hvalpe- og killingevejledning af 20 min.
  • Få 10% rabat på det foder/tilbehør du køber ved besøget!

Vi vil her fortælle om ting, man skal være opmærksom på i den først tid, efter kæledyret er ankommet.

Vi anbefaler at du i de første uger fodrer med det foder som du har fået med fra opdrætteren. 

Det er vigtigt at du fremadrettet vælger det mest optimale foder. Vores personale vejleder gerne om det helt rigtige foder til din hund eller kat. Da de har sarte maver anbefaler vi at man trapper over i nyt foder over nogen dage.

Vi vil gerne se jeres nye dyr

I er velkommen til at tage jeres nye kæledyr med til denne vejledning. Det kan prøve at blive vejet, det kan komme på undersøgelsesbordet og vi kan vise jer hvordan I kan håndtere jeres dyr i forhold til negleklipning, tandbørstning osv.. Nu før man starter med at vende dyret til at blive undersøgt nu bedre et forhold får dyret på sigt til det.

Til vejledningen afsætter vi ca. 20 min, så vi kan svare på de spørgsmål I som nye dyreejere måtte have.​

Vi gør opmærksom på, at der ikke vil blive lavet en egentlig sundhedsundersøgelse. Dette gøres når dyret skal vaccineres.

Vi inviterer alle nye hvalpeejere til en af vores hvalpeaftner, hvor vi vil fortælle om socialisering af hvalpe, hvalpens udviklingsfaser og om hvalpetræning.

På hvalpeaftener fortæller vi tillige om vaccinationer, ormekure, loppe og flåt forebyggelse, tandpleje, korrekt fodring mm. Hvalpene får lejlighed til at lege lidt først. Det er en hyggelig og informativ aften.

Følg os på facebook for at se hvornår der holdes hvalpeaften næste gang.

I er velkommen til at bestille en tid til gratis hvalpe/killinge vejledning hos vores veterinærsygeplejersker på 62 51 11 05.

Vi glæder os til at se jer!

Åbningstider

Mandag kl. 13 - 17

Tirsdag kl. 8 - 17

Onsdag kl. 8 -17

Torsdag kl. 8 - 14

Fredag kl. 13 - 17

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 51 11 05​​​

Telefon

Telefon: 62 51 11 05

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​