Hundeskole

På vores dyreklinikker er det vores Veterinærsygeplejerske Annika Torpegaard Vigsø der står for hundetræning. I vores afdelinger i Svendborg og Faaborg har vi faciliteter til at have hundetræning.

Du er meget velkommen til at kontakte Annika direkte for spørgsmål angående træning eller booking af pladser til holdene på: atv@svendborgdyrehospital.dk.

 

Hvalpehold

Vi har flere hvalpehold i løbet af foråret og tilsvarende i løbet af efteråret.

Der vil max være 6 hunde på hvert hold.

Holdene sammensættes efter alder, race og temperament.

Træningen baseres på hvalpenes indlæringspsykologi.

Formålet er at opnå et harmonisk samarbejde mellem ejer og hund gennem leg, ros, motivation og masser af godbidder. Træningen skal være sjov, både for hund og ejer.

Unghundetræning

Når vi kan samle hold til unghundetræning er det også noget vi tilbyder. Her vil der fortsat blive arbejdet med motivation og lydighed.

Lydighedstræning med indlæringspsykologi, hvor der ikke kun bliver lært øvelser, men også forebygget adfærdsproblemer Øvelserne tilpasses individuelt til hunde og ejere.

Problemadfærd

Kontakt vores dyrlæger eller vores hundeinstruktør, de vil gere rådgive og vejlede.

Annika er påbegyndt uddannelsen som adfærdsbehandler i september 2019. Dette giver hende en god base for også at kunne rådgive i formindelse med din hunds adfærd.

Hvalpeaften

Hvalpehold starter typisk med en hvalpeaften med spændende indlæg om socialisering af hvalpe, træningsteori og hvalpens udviklingsfaser.

Formålet er at opnå et harmonisk samarbejde mellem ejer og hund gennem leg, ros, motivation og masser af godbidder. Træningen skal være sjov, både for hund og ejer.

Følg os på Facebook og se hvornår næste hvalpeaften og hundetræning foregår.

Åbningstider

Mandag, onsdag & fredag: kl. 13.00 - 17.00

Tirsdag og torsdag  kl. 8.00 - 14.00

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 51 11 05​​​

Telefon

Telefon: 62 51 11 05

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​