Det sidste farvel...

Det er altid svært at skulle sige farvel til sit kæledyr, når det af den ene eller anden grund skal aflives. Vi hjælper gerne med at tage beslutningen uanset, om det er på grund af sygdom eller andet grundlag.

Du og din familie kan være med til aflivningen, hvis I ønsker dette. Er I helst fri for at være tilstede, kan dette også lade sig gøre, og I vil altid få mulighed for at se dyret bagefter, hvis det ønskes.

Selve aflivningen foregår ved, at dit dyr først får en sprøjte med bedøvelse. Når det sover, får det en overdosis sovemiddel i en blodåre, hvorefter den sover stille og roligt ind. Alt foregår meget fredfyldt og dyret mærker ikke stress eller angst i situationen.

Når dit dyr er sovet ind, er der flere muligheder:

  • Du kan tage dyret med hjem til begravelse
  • Vi kan beholde dyret til fælleskremering på et kæledyrskrematorium
  • Du kan få en separat urnekremering på kæledyrskrematoriet, hvor du efter ca. 3 uger kan afhente urnen hos os. Der er flere muligheder ift. valg af urner.

Hvis du har spørgsmål til dit dyrs sidste rejse er du meget velkommen til at ringe til os.

Hvis døden er indtruffet i hjemmet, kan du indlevere dyret til os, og vi tager os af det praktiske omkring kremering.

Vi opfordrer til at man imens dyret er raskt og sundt får en snak om hvad man gerne vil have der sker på dyrets sidste rejse. Derved vil man ikke skulle stå med flere overvejelser end højest nødvendigt på dagen for det sidste farvel.

Aflivning i hjemmet

En del dyreejere ønsker at sige farvel til deres kæledyr hjemme i dyrets vante omgivelser. Vi kommer gerne ud for at aflive dyret så familien stille og roligt kan tage afsked med dyret. Det er oftest noget vi gør, når familien ønsker at begrave dyret hjemme.

Vi har mulighed for at tage dyret med retur til kremering hvis vi ved det på forhånd.

Åbningstider

Mandag kl. 13 - 17

Tirsdag kl. 8 - 17

Onsdag kl. 8 -17

Torsdag kl. 8 - 14

Fredag kl. 13 - 17

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 51 11 05​​​

Telefon

Telefon: 62 51 11 05

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​